Deze zomer presenteren de bibliotheek en ROEG! samen De Zes Zomerkriebels. Een online activiteiten- en informatieprogramma over insecten die dicht bij ons in de buurt leven.

Lees meer...

Lees de hoogtepunten uit het Maatschappelijk jaarverslag 2019 van Biblionet Drenthe in deze korte versie.

Lees meer...

Vanaf maandag 18 mei is in iedere Drentse gemeente weer een bibliotheek open. Het gaat om een beperkte dienstverlening, alleen materialen lenen en inleveren is mogelijk.

Lees meer...

De bibliotheken van Biblionet Drenthe treffen voorbereidingen om stap voor stap open te gaan voor het publiek. De dienstverlening is voorlopig beperkt.

Lees meer...

Het Maatschappelijk jaarverslag 2019 van Biblionet Drenthe is nu beschikbaar.

Lees meer...

De bibliotheek gaat de minder digitaalvaardige woningzoekenden ondersteunen in het gebruik van de nieuwe website Thuiskompas.

Lees meer...

Op het YouTube-kanaal The Situation Room houdt Bas Westerweel een interview met Annelies Bakelaar, bestuurder Biblionet Drenthe.

Lees meer...

Op 31 maart jl. is bekendgemaakt dat het kabinet de maatregelen tegen corona verlengt tot en met 28 april aanstaande. Biblionet Drenthe volgt deze lijn.

Lees meer...

Naar aanleiding van de aangescherpte landelijke richtlijnen van 23 maart sluit Biblionet Drenthe de deuren van het kantoor in Assen. We werken op deze manier mee aan de preventie van het coronavirus.

Lees meer...

In navolging van de richtlijnen van de Nederlandse overheid, is op zondag 15 maart het besluit genomen dat alle Drentse bibliotheken vanaf maandag 16 maart gesloten blijven voor alle publiek tot in ieder geval 6 april.

Lees meer...

Biblionet Drenthe is officieel deelnemer geworden van de Alliantie van Kracht. Doel is bestrijding van armoede en laaggeletterdheid.

Lees meer...

Voor 1 mei moet bijna iedereen belastingaangifte doen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Daarom helpen de Drentse bibliotheken mensen hiermee op weg.

Lees meer...

Carla Terhell is benoemd als lid van de Raad van Toezicht van Biblionet Drenthe.

Lees meer...

Op dinsdag 7 januari is de feestelijke opening van de ROEG-hoek in Bibliotheek De Wijk door wethouder Hilda Mulder, Agnes Bakker van IVN en Nanda Felix van ROEG!

Lees meer...